Connect with us

Külföld

Oklahoma betiltja a WHO, az ENSZ és a WEF mandátumait

Publikálva:

-

Oklahoma betiltja a WHO, az ENSZ és a WEF mandátumait

Oklahoma állam nemrégiben új törvényt fogadott el, amely megtiltja a WHO (Egészségügyi Világszervezet), a WEF (Világgazdasági Fórum) és az ENSZ (Egyesült Nemzetek Szervezete) által kiadott mandátumok teljesítését. Ezzel Oklahoma csatlakozik Floridához és Louisianához, amelyek korábban már meghozták hasonló intézkedéseiket.

Az új jogszabály célja, hogy megőrizze az állam szabadságát és szuverenitását a nemzetközi szervezetek befolyásával szemben. Az oklahomai törvényhozás és a kormányzó egyaránt hangsúlyozták, hogy a helyi döntéshozatal és az állampolgárok szabadságának védelme a legfontosabb prioritásuk.

„Nem dőlünk be annak, amit a WHO, a WEF és az ENSZ árul. Nagyra értékeljük a szabadságunkat, és ez azt jelenti, hogy a terveiket távol kell tartaniuk Oklahomától” – nyilatkozta az állam kormányzója.

A törvény hátterében az áll, hogy egyes amerikai államok szerint a WHO, a WEF és az ENSZ kezdeményezései és ajánlásai túlságosan beavatkoznak a nemzeti és állami szuverenitásba. Ezek az államok úgy vélik, hogy az ilyen nemzetközi szervezetek által előírt szabályozások és irányelvek korlátozhatják az állampolgárok szabadságát és a helyi kormányzatok döntési jogkörét.

Oklahoma döntése egyértelműen jelzi, hogy az állam elkötelezett a helyi döntéshozatali szabadság és autonómia megőrzése mellett. Az új törvény egy reakció a globális politikai és egészségügyi szervezetek növekvő befolyására, és egyben egy lépés arra, hogy biztosítsák a helyi kormányzatok döntési jogkörét és az állampolgárok szabadságát.

Úgy tűnik ezek a döntések hatással lehetnek, egyúttal irányt mutathatnak a világ országainak egy kedvező fordulat felé.

Continue Reading

Copyright © 2006 - 2024 Nap Mint Nap / Független hír- és info portál