Connect with us

Támogatás

Adományodat köszönjük szépen!

A Nap Mint Nap független hír- és info portál, ahol a híreket igyekszünk pozitív szemszögből vizsgálni, ha az engedi, pozitív felhangot adni neki.

Átgondolt működési felépítésünk biztosítják számunkra, hogy politikusok, oligarhák és milliárdos befektetők vagy akár cégek befolyása nélkül, szabadon és függetlenül tudósítsunk a tényekről és ha kell kritikával éljünk a hatalmon lévőkkel szemben is.

Nem rejtjük tartalmainkat cenzúra mögé, mert hiszünk abban, hogy hazánknak is szüksége van egy széleskörűen elérhető, minőségi információs és híroldalra. A napmintnap.hu portált magánszemélyek szerkesztik és tartják fenn, és ahhoz, hogy ezt továbbra is megtehessük, szükségünk van az Olvasóink támogatására.

Ha Ön olvasónk és érez magában segítőkészséget, vállalkozna arra, hogy támogatóként mellénk álljon, akkor az oldalunk megmaradását is bebiztosítja.

Lépjen ki a sokaságból, adjon esélyt nekünk, hogy továbbra is működhessünk, és támogasson minket! Ha teheti, egyszeri, vagy havi (rendszeres) adományát ide küldje: 16200182-11528988 Lovas Sándor Köszönjük!

foto: Image by freepik

Copyright © 2006 - 2024 Nap Mint Nap / Független hír- és info portál