Connect with us

Ébredezők

ANNUNAKI

Publikálva:

-

Az ANNUNAKIKRÓL minden direkt összezavarás és háttérhatalmi ferdítéstől, mentesen.

David Icke és a hasonlók sok mindent feltártak és megválaszoltak, de mégsem látják a lényeget mert összemossák a két fajt a Reptiliánokat és az Annunakikat!

Az Annunakok 3600 évente egy ellipszis pályán elmennek és visszatérnek belépve a mi naprendszerünkbe. Amikor itt vannak akkor piramiskultúrákkal emelik tudatszintünk fejlődését ,és az emberiség evolúcióját megrostálva minket, fejeltségünk szerint.Amikor elmennek magunkra kell hagyni a gyerekeiket háttér-felügyelettel, hogy önállósodjanak.Ilyenkor ellepnek minket az alacsonyabb dimenziós hüllő reptil entitások és az ő hátrahagyott fény tudás minőségeit a vezetőkön keresztül megszállják és kiadják magukat dicsfényben az emberek vezetőinek.

Az Annunaki Sumér mitológia Emuna Elis leírja ,hogy valaha az Annunakik teremtettek minket , de ezt a teremtés megelőzően volt egy hatalmas kozmikus háborújuk amiben a káosz szellemeivel , a Tiamat nevezetű kígyóistennővel küzdöttek meg a Démoni hordákkal amik sohasem voltak emberek, és eredendően a sötétség és a káosz entitásai. Az Annunakik 36000 évet élnek és nem 120-at max mint mi emberek. Tiamat ügynökei a külső alacsonyabb dimenziókból a Reptil kígyó hüllő lények. Őket hívják Nágáknak a világtörténelemben, és abszolút egy parazita embert megszálló faj. Amikor viszont csillagatyáink, anyáink visszatérnek ezen földi dimenzióba, az ő idejük lejár és a háttér-hatalomnak ami szintén a Démoni entitásokra épül. Az ember egy kapu lefelé vagy fölfelé, attól függően ,hogy milyen a szellemi beállítottsága, és milyen életvitelt él. A Vér az élet vize amit tilos kioltani .Az „élet vize” sűrített éteri információ ami táplálék az alacsonyabb rendű szellem entitásoknak. ezért ezeknek a reptil entitásoknak mindig a háború az alaplényegük ,hogy azt generálják, hogy a vérengzésből erőt merítsenek.

Az annunakik a mennyei királyság maga. Uraik az EGY Isten avatárjai és helytartói a bolygók és síkok között. Több fajta kultúránk másképp , másképp hívja őket de a lényegük ugyanaz pl Shíva ,Viznu, és Braman vagy sorolhatnák(Nálunk VAN ISTEN, JÓ ISTEN , ÉL ISTEN, Annu ,Enki és Enlil) más piramis-kultúrtörténelmet is… A Sumér Magyar nyelvazonosság 6000 szógyök és 1500 szó(nem finn ugor 130 max!) , ezért mi méltán nevezhetjük magunkat az Istenek gyermekeinek. Ezért a Magyarság folyamatos kiírtási szándéka vagy elnyomási rabszolgásítási Zsidó kontra Magyar szándéka, 27% áfa és társai mert nem akarják ,hogy visszaemlékezzünk az igazi szüleinkre és hovatartozásunkra, mert ha a mindennapi robottal és megélhetési gyötrelemmel foglalkozunk akkor nincs időnk magunkra . Móricz Jánost amikor Dél Amerikában elkapták az indiánok azt mondták nem ölhetjük meg mert az istenek nyelvét beszéli.. Az Annunaki atyáink , anyáink arra várnak ,hogy szellemiségünkben átlássunk ezen a megvezetett világon és szívünkben lelkünkben felnőve visszatérjünk hozzájuk fölé emelkedve, a polaritás 3D-Ördögatya (JHVH) urának, és visszatérjünk eredendő rendeltetésünkhöz aminek szánnak minket. Egy valódi és nemes csillagfajnak aki használja végre a tobozmirigyét mint harmadik szem útját a személyi evoluciójában. Nimród Király a Nap Párduca, vagy Isten párduca Sumérszkíta ősatyánk templomokat állított az Annunaki atyáknak , anyáknak vajon miért? Azért mert ők a mi előrehaladott valódi csillagőseink az evolúciónkban, és a velük való összehangolódása az embernek mindig is nagyon nagy segítség volt az egyébként önmagában zavarodott ember útján.

ANNUNA=Asztrális forrás istenek (KI= föld) kik az EGY Isten Jó Isten egyetemes magasabb dimenziós törvényeit tartják fent ,hogy a világra ne boruljon a totális mély-káosz és ne váljunk vérivó kannibálokká és társaik, mint ahogy azt ezek az alacsonyabb dimenziós reptil lények áhítják valójában. Ez a föld nevezetű bolygó egy szűrőszita a lélek számára a létezés magasabb-rendű dimenziói felé, ha megérettünk rá tisztánlátásunkban, és keressük az utat a valódi nagyobb és idősebb létező csillagfajunkhoz, kiktől a földön található egy majomfajtából és az ő DNS ükből eredünk.. Törekednünk kell arra ,hogy meghaladjuk a majmot és megnemesedjünk méltó tartásunkban kiemelkedve a középszerű közhely mocsárból. Várnak minket de a szűrő mit említettem aprószemű, és csak az igazán méltó lelkek arany szem tábora az akiket ők keresnek és hazavárnak.

forrás: Szemző Gábor / Szem

Continue Reading

Copyright © 2006 - 2024 Nap Mint Nap / Független hír- és info portál