Belföld

Hűtőszekrény,… Belül A Lényeg!

Melyik az a konyhai háztartási gép, amely a nap minden percében üzemel és minden költözésnél elsőként kell beszereznünk? Természetesen a hűtőre gondoltunk!

A választék folyamatosan bővül mind kivitelezésben, tudásban és a funkciókat tekintve, ezért javasoljuk, a család minden igényét figyelembe véve gondolja át, milyen hűtőre van szüksége, mielőtt betér hozzánk! Vitathatatlanul az egyik legfontosabb háztartási eszköz a hűtőszekrény és mi segítünk pár hasznos információval, hogy a legmegfelelőbbet vigye haza és elégedetten távozzon tőlünk!

Eldöntötte már, hogy:

szabadon álló, vagy beépíthető, hagyományos fehér vagy színes, rozsdamentes acél, inox, Side by Side vagy szabadonálló egyajtós hűtőre van szükség, esetleg csak egy egészen apró pultmagas konyhába való termékre, szükséges-e fagyasztó rész vagy sem (kombinált hűtőinkben elkülönítve találja a fagyasztó részt), illetve ez hány részre osztott legyen?

Tudta, hogy a négy csillagos fagyasztók akár -18°C alá is képesek hűteni, így az élelmiszerek akár 90 napig is tárolhatók? Ha ezekre a kérdésekre már biztosan tudja a választ, érdemes pontos átgondolni, lemérni megtervezni, hol is kapjon helyet az új hűtő.

Nem minden a külső! Környezettudatosság, energiafogyasztás.

Említettük, hogy folyamatosan üzemelő háztartási eszközről van szó, ezért a dráguló energiaárak miatt és környezettudatossági szempontból is válasszon egyértelműen „A” energiaosztályba sorolt hűtőt! Az „A” osztályon túl megjelent az „A+” „A++” és az „A”+++” kategória, melyek között ezek az elérhető leghatékonyabb energiafelhasználású termékeink!

Sütő, tűzhely, hőforrás közelébe ne helyezzük, mert a környezeti hőmérséklet és az állandó nyitogatás befolyásolja az energiafogyasztást. Minimálisan magasabb energiafogyasztást eredményezhet még a No-Frost rendszer, ami egyébként nagyon hasznos, mert a jegesedés-mentes technológiával nem keletkezik jég a fagyasztóban, így soha többé nem kell a leolvasztással bajlódnia és az élelmiszerek sem tapadnak egymáshoz, befújja és keringeti a hideg levegőt, így fagy meg a benne lévő élelmiszer.

Extrák, amik még segíthetünk ételeink frissen tartását!

Ha kipróbálunk egy LCD kijelzős modellt, teljes körű ellenőrzést biztosítunk az élelmiszerek felett. A kijelző pontos adatot mutat az aktuális hőmérsékletről és a beállított funkciókról (a hűtőt és fagyasztó hőmérsékletét egyes típusoknál külön is szabályozhatjuk).

Megszünteti a sűrű nyitogatás okozta gondokat, és a motorja sokkal tartósabbá válik az  inverteres kompresszorral felszerelt hűtőgépeknek , ami egyenletesebb teljesítmény szabályozással teszi lehetővé az energia eloszlást ezáltal csökken az energiafelhasználás.

Side by side hűtők, amire egyre nagyobb a kereslet, ha esetleg több régi hűtőt használunk a háztartásban, érdemesebb ezt a megoldást is fontolóra venni. Ezek valamelyest drágábbak ugyan a hagyományos hűtőknél. Ebben az esetben látogasson el egy háztartási gép outletbe, ahol szépséghibás, csomagolássérült, vagy teljesen új gyári csomagolt minden funkciójában tökéletes, árban pedig akciós hűtők közül válogathat!

A frissen tartó rekesz gondoskodik arról, hogy ételek tartósabban maradjanak frissek, 3°körüli hőmérsékleten. Szakembereink segítenek megtalálni a megfelelő hűtőszekrényt, amely igény szerint hideg levegő keringetése által (no frost rendszer) egyenletes, egyforma hőmérsékletet biztosít minden polcon, így többé nem kell figyelni, mit hová pakol!

Reméljük segítettük döntését, ha a fentiek közül van olyan, ami egyezik az Ön igényeivel, ne habozzon megosztani kollégáinkkal, akik így még gyorsabban és hatékonyabban biztosítják a megfelelő berendezés kiválasztását, az akciós hűtőgépeink, szépséghibás hűtőszekrényeink közül!

forrás: digitronik.hu

kép: ErikaWittlieb képe a Pixabay -en.